STG Schoorl

jury

juryleden bij schaatswedstrijden
Dennis van Dok

Voor het organiseren van schaatswedstrijden zijn vrijwilligers nodig; mensen die zich betrokken voelen bij de club en het leuk vinden om dichter bij de wedstrijd betrokken te zijn, kunnen zich aanmelden als jurylid en/of klokker. Het is leuk, je hebt het beste uitzicht op de race en je zit lekker warm in de jurykamer! Af en toe worden er ook wedstrijden in Thialf, Heerenveen georganiseerd, ook daar hebben we mensen voor nodig.

Hoe groter de groep vrijwilligers is, des te minder hoeven we een beroep te doen op steeds dezelfde mensen. Als je je nu aanmeld als vrijwilliger, kun je meedoen met de cursus jurylid.

Cursus jurylid

Dit seizoen (2011-2012) zal er in Haarlem een cursus basisjuryopleiding worden gegeven. Dit is de enige basisjuryopleiding die dit seizoen in het gewest NH/U start. Wees snel, want de inschrijving is al bezig en vol is vol! De kosten van de cursus (40€) worden door de STG Schoorl voor rekening genomen.

Wat houdt de opleiding in?
De basisjuryopleiding leidt op tot uitvoerend jurylid. Als uitvoerend jurylid kun je meerdere functies vervullen en begeleid je wedstrijden onder leiding van een scheidsrechter. Tijdens deze opleiding verkrijg je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het uitoefenen van de verschillende functies binnen de discipline langebaan:
- Jurylid tijdwaarneming
- Rondenteller
- Bochtencommissaris / kruisingscontroleur
- Commissaris van aankomst
- Commissaris van vertrek
- Kruispuntwisselwachter
De opleiding bestaat uit 3 workshops en een aantal praktijkopdrachten. De praktijkopdrachten kunnen op een ijsbaan naar keuze uitgevoerd worden.

De data van de workshops in Haarlem zijn nog niet bekend.


Als je interesse hebt, neem dan contact op met het bestuur.

Recente items

30-11-12 23:00 Marieke Stoop Eindstand clubkampioenschap

Na de uitreiking van de prijzen, mag dan eindelijk de eindstand van het clubkampioenschap openbaar!

29-10-12 21:47 Marieke Stoop Recordwedstrijd Thialf

De naam 'recordwedstrijd' was bij de wedstrijd van gisteren (23 nov) echt van toepassing! Op het knap gedweilde ijs van Thialf, werden er in totaal 19 pr's en 3 clubrecords gereden.

lees verder...

01-10-12 21:24 Marieke Stoop Baanboekje en wedstrijdkalender 2012-2013

Het baanboekje komt binnenkort uit, hier vindt u alvast de digitale versie!

 

Het complete wedstrijdprogramma vindt u hier.

01-10-12 21:09 Marieke Stoop Clubkampioenschappen 2012-2013

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

De clubkampioenschappen zijn als volgt geregeld: Onderstaande afstanden worden per categorie verreden in een schema, waarvan de data door de wedstrijdsecretaris worden vastgesteld.
lees verder...

01-10-12 21:00 Marieke Stoop Uitslagen seizoen 2012-2013

Hier vindt u komend seizoen alle uitslagen van de gereden wedstrijden.


Clubwedstrijden

Clubwedstrijd zaterdag 13 oktober 2012 - uitslag

Clubwedstrijd zaterdag 27

lees verder...

06-01-12 01:07 Dennis van Dok klokkerscursus

Klokkerscursus

De STG Schoorl organiseert in schaatsseizoen 2011-2012 voor het eerst een cursusavond voor het leren klokken, oftewel de handmatige tijdwaarneming bij schaatswedstrijden.

lees verder...

04-01-11 21:15 Dennis van Dok jury

Voor het organiseren van schaatswedstrijden zijn vrijwilligers nodig; mensen die zich betrokken voelen bij de club en het leuk vinden om dichter bij de wedstrijd betrokken te zijn, kunnen zich aanmelden als jurylid en/of klokker.

lees verder...

23-12-08 13:19 Rob van Andel Clubrecords

 

Clubrecords

STG Schoorl
lees verder...